Vision Haircare

Vision Haircare on ruotsalainen kampaamotuotesarja, joka on suunniteltu skandinaaviselle hiustyypille. Vision Haircare pyrkii tekemään ammattimaisesta hiustenhoidosta ympäristöystävällisempää. Ocean Waste Plastic kerää muovia valtameriltä ympäri maailmaa valmistaakseen pakkaukset. Tuotteet ovat täysin vegaanisia.

Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja tuote, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta kannattaa ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä kotona Olaplex-tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteita.

Olaplex-tuotteiden patentoitu Bond Building Chemistry – koostumus estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisen käsittelyn yhteydessä. Se vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Kaikkien Olaplex – tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine – Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate – mahdollistaa hiuksien rikkisidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla.

K18

K18 on hoitotuote, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. K18 hoito voidaan tehdä myös erillisenä hoitona. Maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi suositellaan kotona tehtäväksi kuuriluontoinen hoitojakso 4-6 pesun yhteydessä. Tämän jälkeen ylläpitävänä hoitona 3-4 pesun välein. Hoidon vaikutusaika on vai 4 minuuttia!

Patentoitu K18Peptide jälleenrakentaa kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla. Lopputuloksena saat pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Four Reasons Professional

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet puhdistavat, hoitavat, hellivät ja muotoilevat eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten kanssa yhteistyössä heidän vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

Less is More

Less is More on itävaltalainen hiustenhoito- ja muotoilusarja. Se on luomusertifioitu ja kehitetty erityisesti kampaamo käyttöön.

Raaka-aineet ovat täöydellisesti ja nopeasti biohajoavia. Ne on valittu huolellisesti niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan.

Luonnolliset eteeriset öljyt tulevat kasveista, jotka on kasvatettu biodynaamisesti. Eteeriset öljyt suojaavat hiusta aina seuraavaan pesuun saakka.