Living Proof

Living Proof-sarjan on kehittänyt ryhmä tunnettuja tiedemiehiä ja hiusalan ammattilaisia. Yhdessä he päättivät haastaa perinteiset näkemykset hiustenhoidossa ja muotoilussa käytettävistä raaka-aineista. Näin Cambridgessä, Massachusettissa syntyi 20 patenttia, yli 50 tuotetta ja yli 130 kansainvälistä palkintoa saanut hiustenhoitosarja.

Perinteisesti lähes kaikkien tuotteiden hoitavuus perustuu silikoneihin ja öljyihin. Tiedemiehet ja stylistit päättivät korjata asian ja luoda markkinoille uusia raaka-aineita. He kehittivät neljä uutta molekyyliä!

Terveen hiuksen molekyyli OFPMA, tuuheuttava molekyyli PBAE, volyymia ja tekstuuria antava molekyyli ETAS ja lukitseva molekyyli CPULA.

Nämä molekyylit tuotteissa estävät mm. likaa ja rasvaa tarttumasta hiukseen, jolloin pesukerrat harvenevat ja hiukset kuluvat vähemmän ja pitkällä aikavälillä niistä tulee terveemmän näköiset.

ELEVEN Australia

Tuotteet on valmistettu korkean suorituskyvyn raaka-aineista, kuten avocadoöljystä, macadamiapähkinä-öljystä, aloe verasta sekä limeuutteesta.

Pakkaukset ovat aina 100% kierrätettäviä. Tuotteet ovat PETA:n hyväksymiä ja valmistettu ilman eläinkokeita. Sarjasta löytyy laaja valikoima vegaanisia ja gluteenittomia hoito- ja muotoilutuotteita. Kaikki tuotteet sopivat värjätyille hiuksille.

Sarjan ovat perustaneet kolmeen kertaan Australian Hairdresser of the Year – palkittu Joey Scandizzo ja Australian Photographer of the Year – palkittu Andrew O´Toole. Tämä voimakaksikko takaa sen, että brändi pysyy jatkuvasti trendien edelläkävijänä sekä kuluttajien, että kampaajien näkökulmasta.

Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja tuote, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta kannattaa ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä kotona Olaplex-tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteita.

Olaplex-tuotteiden patentoitu Bond Building Chemistry – koostumus estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisen käsittelyn yhteydessä. Se vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Kaikkien Olaplex – tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine – Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate – mahdollistaa hiuksien rikkisidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla.

K18

K18 on hoitotuote, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. K18 hoito voidaan tehdä myös erillisenä hoitona. Maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi suositellaan kotona tehtäväksi kuuriluontoinen hoitojakso 4-6 pesun yhteydessä. Tämän jälkeen ylläpitävänä hoitona 3-4 pesun välein. Hoidon vaikutusaika on vai 4 minuuttia!

Patentoitu K18Peptide jälleenrakentaa kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla. Lopputuloksena saat pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Metal DX

Metal DX-käsittely on värjäyksen tai vaalennuksen yhteydessä tehtävä hoito, joka poistaa hiuksesta sinne kertyneitä epäpuhtauksia ja metalleja, kuten esim. kuparia. Nämä epäpuhtaudet saattavat aiheuttaa epätasaisuutta värjäyksen lopputuloksessa tai jopa hiusten katkeilua.

Metal DX-kotihoitotuotteiden avulla saat pidettyä metallit ja epäpuhtaudet, joita myös vesijohtovesi sisältää, pois hiuksista myös kampaamokäyntien välillä. Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti haalistamatta väriä. Hoitava hiusnaamio silottaa ja estää uusia hiukkasia pääsemästä hiuksiin.

Less is More

Less is More on itävaltalainen hiustenhoito- ja muotoilusarja. Se on luomusertifioitu ja kehitetty erityisesti kampaamo käyttöön.

Raaka-aineet ovat täöydellisesti ja nopeasti biohajoavia. Ne on valittu huolellisesti niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan.

Luonnolliset eteeriset öljyt tulevat kasveista, jotka on kasvatettu biodynaamisesti. Eteeriset öljyt suojaavat hiusta aina seuraavaan pesuun saakka.

Brazilian Bond Builder

b3 on vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. b3 vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta suojaamalla ja uudelleenrakentamalla kuitukerroksessa olevia poikittaissidoksia.

b3 Demi Permanent-hoitokäsittely ravitsee, korjaa ja hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Se tekee niistä pehmeät, helposti selvitettävät ja muotoiltavat. Hoidon vaikutus kestää jopa 12 pesun ajan.

b3 Split End Bonder-latvakäsittely on lämpöaktivoituva hoitokäsittely erityisesti haaroittuneille latvoille. Se sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi ja antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Hoidon vaikutus kestää jopa 4 viikon ajan.